Jaz Aquamarine Resort 5* Hurgada | Egipat Letovanje

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Jaz Aquamarine Resort 5* Hurgada | Egipat Letovanje

Nalazi se u južnom delu Hurgade, blizu Sahl Hashesh komune, oko 20km od aerodroma i centra Hurgade.


CENOVNIK – (kliknite ovde za cenovnik u .pdf formatu)!
Pogledajte recenzije hotela na TRIPADVISOR-u

Kompleks se sastoji od 2 dela – Aquamarine i Bluemarine. Luksuzno je uređen i ima 18 bazena za decu i odrasle (2 bazena se greju zimi), 4 aqua parka (17 tobogana) sa visinom do 12m, SPA.


Hotel poseduje privatnu peščanu plažu gde je jedan deo sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je zona sa plitkom vodom (1km-obavezna je obuća za plažu). Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane.


U okviru kompleksa se nalazi 1301 soba: 153 standardne (30m2), 490 superior (38m2), 427 family (45m2), 144 deluxe (50m2), 70 executive (44m2), 9 junior apartmana, 6 executive apartmana i 2 senior apartmana (apartmani veličine 70-100m2). Sve sobe poseduju klima uređaj, balkon/terasa sa 2 stolice, telefon, sef, fen, aparat za brijanje, mini bar.

Plaća se: mini bar, telefon, room service.


Usluga je all inclusive (doručak, ručak, večera, samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Glavni restoran Topaz: Doručak 07-10h, ručak 12:30-14:30h, večera 18:30-22h. A la carte restorani: Nino’s Italian restaurant, Makai Tukai Asian Fusion Restaurant, Corallo Fish Restaurant, Sofra Lebanese Restaurant. Obavezna rezervacija 24h unapred i cena 8€ po osobi. Barovi: Fayrouz lobby bar, La Perla Pool, Paradiso Beach Bar, Fantasia disco (pića se naplaćuju posle ponoći), Waves bar (preporučeno za parove), Aquarius bar. U određenim barovima se u toku dana osim pića služi i užina, kasni doručak, kasna večera. Sva pića se služe u plastičnim čašama na određenom mestu u određeno vreme a sve nepomenuto se naknadno naplaćuje.


Za goste hotela na raspolaganju su recepcija, 18 bazena za decu i odrasle (neki se greju tokom zime, 2 open air jacuzzi na plaži, odbojka, sportski tereni, teretana, stoni tenis, boćanje, video igrice, dečiji aqua park, bazen i klub, wi-fi internet do 150mb na 2 uređaja a uz doplatu: room service, tenis, pranje veša, rent a car, wi-fi internet preko 150mb, salon lepote, prodavnice, doktor, čuvanje dece, autobus do Hurgade, Diving i Aqua centar. Gosti mogu pozajmiti na recepiji uz depozit: adapter za struju, peglu, dečiju dasku za toalet.


Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.


Ali Baba Palace 4* Hurgada | Egipat Letovanje

EGIPAT HOTELI CELOKUPNA PONUDA

Usled proglašenja vanrednog stanja na teritoriji Republike Srbije, turistička agencija Salvador Travel donosi

Odluku o vanrednim uslovima poslovanja, koji uključuju:

– zatvaranje šaltera do prestanka vanrednog stanja

– dežurno radno vreme, radnim danima 12:00-17:00

Dežurni telefon: 062/1874322, dežurni mail: info@salvadortravel.rs

U nadi da će donete mere pomoći suzbijanju pandemije u Srbiji, apelujemo na sve sugradjane da maksimalno ograniče kretanje, ne dolaze u agenciju i da sav kontakt vrše putem dežurnog telefona ili e-maila. Hvala svima na razumevanju u nadi da se što pre vratimo normalnom životu!


VAŽNO OBAVEŠTENJE O OTKAZANIM PUTOVANJIMA!!!!!

Sva turistička putovanja ugovorena sa realizacijom do 15.05.2020.g, odnosno do okončanja vanrednog stanja otkazuju se. Putnike koji su zaključili ugovore o putovanju sa realizacijom do 15.05.2020. godine pozivamo da nas kontaktiraju na e-mail info@salvadortravel.rs ili na telefon dežurni telefon 0621874322 kako bi sproveli dalju proceduru. Putnicima će biti ponuđeni sporazumni raskidi ugovora o putovanju uz obavezu organizatora putovanja da pruži uslugu u vrednosti uplaćenog putovanja u periodu do godinu dana od dana planiranog putovanja.


VAŽNO OBAVEŠTENJE O REZERVACIJI NOVIH PUTOVANJA!!!!!

Sva putovanja za sezonu leto/jesen 2020 nakon prestanka vandrednog stanja a počev od 16.05.2020 su u redovnoj prodaji. Ukoliko želite da bukirate neko od putovanja molimo Vas da nas kontaktirate mail-om na info@salvadortravel.rs ili telefonom na 0621874322 kako bi izvršili predrezervaciju dok uplate rezervacije za sada idu uplatom direktno na račun agencije, do otvaranja poslovnice za rad sa strankama. ISKORISTITE DODATNE POPUSTE ZA PUTOVANJA ŠIROM SVETA SA REALIZACIJOM DO KRAJA GODINE, NAJPOVOLJNIJI ARANŽMANI ZA EGIPAT (Šarm El Šeik i Hurgada sa ekskluzivnim hotelima i najpovoljnijim cenama na tržištu), SNIŽENE CENE KRSTARENJA ZA CEO SVET, GRČKA SEZONA 2020!


YUTA OBAVEŠTENJE

Nacionalna asocijacija turističkih agencija YUTA želi da informiše putnike:

 

– Preporuka je da se ne otkazuju turistički aranžmani čija je realizacija planirana za period posle 15.05.2020. god

– Novčana sredstva koja su putnici uplatili turističkim agenijama za putovanja planirana u periodu posle 15.05.2020 god. su sigurna i  nadamo  se da će biti iskorišćena za realizaciju planiranih putovanja

– U ovom trenutku nije moguće predvideti uslove eventualnog otkaza ugovora o putovanju, obzirom na vanredne okolnosti

– Apelujemo na putnike da imaju razumevanja i da ćemo pratiti  razvoj situacije kao i  da ćemo se truditi da nađemo najbolji način u datim okolnostima da zaštitimo  interese i prava putnika ali i opstanak turističkih agencija

– Molimo Vas da budete u kontaktu sa Vašom turističkom agencijom od koje ćete dobiti sve neophodne informacije

 

YUTA INFO

NACIONALNA ASOCIJACIJA TURISTIČKIH AGENCIJA SRBIJE

Kondina 14, Beograd, Srbija

www.yuta.rsyuta@yuta.rs

Dežurni telefon Salvador Travel: 0621874322

Dežurni mail Salvador Travel: info@salvadortravel.rs