Gravity Sahl Hashish Ex. Ocean Breeze 5* | Egipat Letovanje

Gravity Sahl Hashish Ex. Ocean Breeze 5* | Egipat Letovanje

CENOVNIK – (kliknite ovde za cenovnik u .pdf formatu)!

Nalazi se u mestu Sahl Hasheesh, oko 25km od aerodroma i oko 28km od centra Hurgade.


Resort je otvoren 2018-te godine. Kompleks čine tri dela – Ocean Breeze Apartmants, Ocean Breeze Villas i Sun Gate Residence.  Nalazi se u neposrednoj blizini marine, nedaleko od golf terena,  u  šetačkoj zoni.

Za decu tu su kids club (4-12 godina), igralište, dečiji bazen, mini disco.


Hotel poseduje privatnu peščanu plažu sa koralnim delom što privlači velki broj zaljubljenika u podvodni svet i pontonom.


Gravity Sahl Hashish Ex. Ocean Breeze 5* | Egipat Letovanje

Standardna soba

  • Površine oko 45 m², Pogled bašta/bazen/plaža, Klima uređaj, SAT TV, Telefon, Sef, Mini bar, Kupatilo, Tuš kada / kada, Fen za kosu, Balkon /terasa

Junior apartman

  • Površine oko 65m² ,Pogled more/ bazen, Dnevna soba sa sofom na razvlačenje, Spavaća soba, Set za pripremu čaja i kafe

Porodični apartman

  • Površine oko 90 m² ,Pogled more / bazen ,Dnevna soba sa sofom na razvlačenje ,2 spavaće sobe, 2 kupatila, Set za pripremu kafe i čaja

Plaća se: telefon, room service.


Usluga u hotelu je all inclusive – rani doručak, doručak, ručak, večera, kasna večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana, hotel raspolaže i sa nekoliko a la carte restorana – meksički, kineski, italijanski, brazilski (a la carte restorani su besplatni jednom u toku boravka od minimum 7 dana uz prethodnu rezervaciju), a tu su i barovi – Teppanyaki Bar, Lobby bar, Beach bar, Shisha bar, Sushi Bar, Irish pub, Oriental Terrace Bar.

Dodatno se plaćaju: ceđeno voće, nargila, turska kafa, kokteli i uvozna alkoholna pića, a la carte restorani, hrana van predviđenih termina, u restoranima gde se konzumacija plaća i sve ono što nije pomenuto. Za vreme obroka gosti mogu konzumirati i određena pića bez doplate, po principu samoposluživanja. Sva pića van glavnog hotelskog restorana služe se u plastičnim čašama. Pića koja su obuhvaćena ovom uslugom predstavljaju: određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića, na određenom mestu u predviđeno vreme, i to: voda sa dispanzera, sokovi, voda, filter kafa, čaj, pivo, vino i žestoka pića.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).


Hotel ima 7 bazena od kojih se jedan greje u zimskoj sezoni, SPA centar (masaže, tursko i marokansko kupatilo, sauna, parno kupatilo, Jacuzzi), salon lepote, fitness, odbojka na plaži, vaterpolo, stoni tenis, bilijar, usluga pranja i peglanja veša.


Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.


Gravity Sahl Hashish Ex. Ocean Breeze 5* | Egipat Letovanje

EGIPAT HOTELI CELOKUPNA PONUDA

Usled proglašenja vanrednog stanja na teritoriji Republike Srbije, turistička agencija Salvador Travel donosi

Odluku o vanrednim uslovima poslovanja, koji uključuju:

– zatvaranje šaltera do prestanka vanrednog stanja

– dežurno radno vreme, radnim danima 12:00-17:00

Dežurni telefon: 062/1874322, dežurni mail: info@salvadortravel.rs

U nadi da će donete mere pomoći suzbijanju pandemije u Srbiji, apelujemo na sve sugradjane da maksimalno ograniče kretanje, ne dolaze u agenciju i da sav kontakt vrše putem dežurnog telefona ili e-maila. Hvala svima na razumevanju u nadi da se što pre vratimo normalnom životu!


VAŽNO OBAVEŠTENJE O OTKAZANIM PUTOVANJIMA!!!!!

Sva turistička putovanja ugovorena sa realizacijom do 15.05.2020.g, odnosno do okončanja vanrednog stanja otkazuju se. Putnike koji su zaključili ugovore o putovanju sa realizacijom do 15.05.2020. godine pozivamo da nas kontaktiraju na e-mail info@salvadortravel.rs ili na telefon dežurni telefon 0621874322 kako bi sproveli dalju proceduru. Putnicima će biti ponuđeni sporazumni raskidi ugovora o putovanju uz obavezu organizatora putovanja da pruži uslugu u vrednosti uplaćenog putovanja u periodu do godinu dana od dana planiranog putovanja.


VAŽNO OBAVEŠTENJE O REZERVACIJI NOVIH PUTOVANJA!!!!!

Sva putovanja za sezonu leto/jesen 2020 nakon prestanka vandrednog stanja a počev od 16.05.2020 su u redovnoj prodaji. Ukoliko želite da bukirate neko od putovanja molimo Vas da nas kontaktirate mail-om na info@salvadortravel.rs ili telefonom na 0621874322 kako bi izvršili predrezervaciju dok uplate rezervacije za sada idu uplatom direktno na račun agencije, do otvaranja poslovnice za rad sa strankama. ISKORISTITE DODATNE POPUSTE ZA PUTOVANJA ŠIROM SVETA SA REALIZACIJOM DO KRAJA GODINE, NAJPOVOLJNIJI ARANŽMANI ZA EGIPAT (Šarm El Šeik i Hurgada sa ekskluzivnim hotelima i najpovoljnijim cenama na tržištu), SNIŽENE CENE KRSTARENJA ZA CEO SVET, GRČKA SEZONA 2020!


YUTA OBAVEŠTENJE

Nacionalna asocijacija turističkih agencija YUTA želi da informiše putnike:

 

– Preporuka je da se ne otkazuju turistički aranžmani čija je realizacija planirana za period posle 15.05.2020. god

– Novčana sredstva koja su putnici uplatili turističkim agenijama za putovanja planirana u periodu posle 15.05.2020 god. su sigurna i  nadamo  se da će biti iskorišćena za realizaciju planiranih putovanja

– U ovom trenutku nije moguće predvideti uslove eventualnog otkaza ugovora o putovanju, obzirom na vanredne okolnosti

– Apelujemo na putnike da imaju razumevanja i da ćemo pratiti  razvoj situacije kao i  da ćemo se truditi da nađemo najbolji način u datim okolnostima da zaštitimo  interese i prava putnika ali i opstanak turističkih agencija

– Molimo Vas da budete u kontaktu sa Vašom turističkom agencijom od koje ćete dobiti sve neophodne informacije

 

YUTA INFO

NACIONALNA ASOCIJACIJA TURISTIČKIH AGENCIJA SRBIJE

Kondina 14, Beograd, Srbija

www.yuta.rsyuta@yuta.rs

Dežurni telefon Salvador Travel: 0621874322

Dežurni mail Salvador Travel: info@salvadortravel.rs