Dominikanska Republika putovanje

Dominikanska Republika putovanje – Punta Cana

 

Dominikanska Republika putovanje – Punta Cana

PUTOVANJE 10 NOĆENJA ALL INCLUSIVE / AVIO

*POSTOJI MOGUĆNOST DA SAMI KREIRATE SVOJ ARANŽMAN, POŠALJITE NAM UPIT SA ŽELJENIM DATUMIMA


Izranjate iz oblaka posle leta, vidite obalu koju ste toliko puta gledali na reklamama i plaže sa peskom na kome ostavljate tragove ili šaljete poruke prijateljima. Jedva čekate da se smestite u hotel, utrčite u more čiji vas šum talasa doziva – počinje odmor iz snova na Dominikanskoj Republici.

Ostrvo koje je jedno od najvećih u Karipskom arhipelagu i grupaciji Velikih Antila, ostrvo zvano “Hispanola” koje dele Dominikanska republika i Haiti. Isplovite na otvoreno more i uživajte u pecanju na Sabljarku ili Zlatnu Tunu, zaronite i družite se sa morskim svetom, doživite i vi “under the Sea”, prepustite se ležanju na pesku ispod Palmi ili šetajte po peščanoj plaži – zaboravite na sve i uživajte u odmoru iz snova 


DOMINIKANSKA REPUBLIKA PUTOVANJE, CENOVNIK:

Cena je u Evrima po osobi u dvokrevetnoj sobi / usluga all inclusive.

Svi hoteli se nalaze u mestu Punta Cana (*opisi i linkovi hotela u nastavku)

 PLAĆANJE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESE NA DAN UPLATE


U cenu aranžmana je uračunato:

  • 10 noćenja u izabranom objektu i tipu smeštaja i uslugom all inclusive 
  • Avio karta na relaciji Beograd / Punta Cana / Beograd sa avio kompanijom Air Serbia / Condor i obaveznim presedanjem u Diseldorfu (ili Minhenu) u oba smera u zavisnosti od perioda putovanja – avio karte su ekonomske klase i ne refundabilne su (non refundable), u slučaju otkaza nema mogućnost isplate. Prtljag po osobi: 1 komad do 20kg + 1 komad ručnog prtljaga do 5 kg. Smena 02.02 – 12.02 letovi sa kompanijom Air Serbia / Air France, presedanje u Parizu u oba smera
  • Transfer aerodrom Punta Cana / hotel / aerodrom Punta Cana
  • Dolazak u Beograd je dan kasnije u odnosu na datum iz tabele
  • Usluge predstavnika na licu mesta

U cenu aražmana nije uračunato:

Izleti

Osiguranje

Individualni troškovi

Medjunarodno putno zdravstveno osiguranje

 Troškovi pribavljanja turističke propusnice (neophodna za putnike sa pasošima Republike Srbije)


Navedene cene su informativnog karaktera i podložne su promeni usled popunjenosti kapaciteta hotelskog smeštaja i / ili avio prevoza (najniža  cenu  povratne  avio  karte u trenutku objavljivanja programa na ekonomskoj  klasi  sa  polaskom  iz Beograda i  podleže promeni u zavisnosti od raspoloživih mesta).

Ukoliko se odlučite za neki drugi objekat koji nije u našoj ponudi za druge datume u odnosu na tabelu, slobodno nam se obratite kako bi napravili ponudu po vašoj želji.


Vizna procedura:

Za gradjane Republike Srbije potreban je važeći pasoš i turistička propusnica  – „Tarjeta de Turista” (za turistički boravak do 30 dana) koja se pribavlja na graničnim prelazima Dominikanske Republike pre pasoške kontrole (aerodromi, lučke kapetanije i kopnenim prelazom iz Republike Haiti) po ceni od 10US$. Imigracioni organi uzeće polovinu propusnice prilikom ulaska u zemlju, drugu polovinu prilikom izlaska iz zemlje – neophodno je da putnici sačuvaju drugi deo propusnice. Od putnika se traži da prilikom dolaska na pasošku kontrolu poseduju i popunjen obrazac o ulasku i izlasku iz zemlje – „Planilla de embarque y desembarque”.

Prilikom izlaska iz zemlje plaća se 20US$, preporuka je da se poseduje novac u gotovini. Ukoliko putujete u Dominikansku Republiku sa detetom koje ne nosi isto prezime kao i putnik, potrebno je dokazati srodstvo izvodom iz matične knjige rodjenih na medjunarodnom obrascu. Ako dete putuje sa licem koje mu nije roditelj, potrebno je ovlašćenje roditelja propisno overenom pečatom  Apostille i prevedeno kod sudskog tumača. Izvor informacija https://goo.gl/smJvmZ


Način plaćanja:

• 60 % PRILIKOM REZERVACIJE, OSTATAK 35 DANA PRED PUT.

• PLATNE, KREDITNE KARTICE: VISA, MAESTRO, MASTER, DINA.

• ZAPOČETI NAČIN PLAĆANJA NE MOŽE SE MENJATI


 Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

U SLUČAJU ELEMENTARNIH NEPOGODA I POMERANJA VREMENA AVIO PREVOZA ORGANIZATOR NIJE DUŽAN DA OBEZBEDI DODATNI SMEŠTAJ KLIJENTIMA KOJI SE NALAZE NA DESTINACIJI


Napomena:

Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljana sa prebivalištem na teritoriji Kosova I Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, mogu putovati BEZ VIZA. Stari (plavi) pasoši više ne važe. Građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova I Metohije, za putovanja u zemlje Šengena, moraju posedovati vizu zemlje u koju putuju. Vizu su dužni da pribave lično aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje u koju putuju. Agencija Oktopod travel ne snosi odgovornost za nedobijanje vize vlasnika pasoša koji imaju prebivalište na teritoriji Kosova i Metohije i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Neophodna viza za vlasnike novih biometijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Minsitarstvu unutrašnih poslova u Beogradu (tj. Ako u pasošu stoji da je izdat od: MUP R SRBIJE, KOORDINACIONA UPRAVA).

 

 Sve navedene ponude su individualnog tipa. Na licu mesta brigu o klijentima vode lokalni partneri, od sletanja na aerodrom Punta Cana, transfera do / od hotela i hotelskog smeštaja. Partneri na destinacijama govore samo strani jezik – Engleski. Nemamo mogućnost obezbedjenja predstavnika koji govori srpski jezik.

  

VAŽNE NAPOMENE:

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA, ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ARANŽMANA OD STRANE ORGANIYATORA JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaže utovanja usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene.

Navedeno putovanje je individualnog karaktera, ne postoji neophodan broj za realizaciju programa

 Zainteresovanima se pruža mogućnost i rezervacije samo hotelskog smeštaja + transfera.

U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadrzava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.


HOTELI:

PUNTA CANA – DOMINIKANSKA REPUBLIKA

Occidental Grand Punta Cana 4*

Položaj: nalazi se na samoj plaži Playa Bávaro, aerodrom Punta Cana je na oko 20 Minuta vožnje.

Sastav hotela: recepcija, glavni restoran „Le Buffet“, 8 À-la-carte Restorana (Steak House, Pizzeria), 8 Barova, internet ugao (uz doplatu), frizer, prodavnica i suvenirnica. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni uz bazen i na plaži. U sklopu hotela se nalazi Spa deo i prodavnice. Sobe se nalaze u nalaze u trospratnim zgradama. Od zabave klijentima na raspolaganju su zabavni programi, živa muzika uveče, Diskoteka (pića uz doplatu), merenge zabava (lokalni ples). Za decu postoji dečiji klub (deca starosti od 4 do 12 godina).

Deluxe soba: veličine oko 46m², kupatilo (Tuš WC i fen za sušenje kose), TV, Telefon, Klima uredjaj, Ventilator, Minibar (dopunjavanje jednom dnevno), Sef (u ceni), Balkon ili Terasa sa pogledom na vrt.

Usluga: all inclusive (doručak, ručak, večera) “švedski sto” – samoposluženje ili u a-la-cart formatu, užine, domaća i izbor medjunarodnih pića koja se nalaze na all inclusive listi.

Link https://goo.gl/ZwDXZZ

 


Be Live Collection Punta Cana 4*

Položaj: nalazi se na samoj plaži u zalivu “Bikova glava” i predstavlja moderan resort, na oko 15 Minuta vožnje od aerodroma Punta Cana.

Sastav hotela: recepcija, 8 restorana i 8 barova, 8 bazena (od kojih su dva dečija), bežični internet (sat vremena dnevno je besplatno korišćenje), diskoteka, spa deo (uz doplatu). Suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu su besplatni na plaži i pored bazena.  

Sobe: standardne sobe su veličine oko 42m² sa kupatilom (Tuš WC i fen za sušenje kose), telefon, radio, TV, bežični internet i sef (samo uz doplatu), klima uredjaj, plafonski ventilator, aparat za pripremu kafe, minibar (dnevno dopunjavanje osvežavajućim pićima i pivom), balkon ili terasa.

Usluga: all inclusive (doručak, ručak, večera) “švedski sto” – samoposluženje ili u a-la-cart formatu, užine, izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića.

Link https://goo.gl/QRG2cx

 

 


Caribe Club Princess 4*

Položaj: hotel se nalazi u okviru lanaca hotela “Princess” i na samoj plaži, na oko 30 km od aerodroma Punta Cana. Do mesta Playa Bavaro, prodavnica i barova je oko 1 km udaljenost.

Sastav hotela: recepcija, prijemni deo, bežični internet (besplatno korišćenje u lobiju), 6 restorana, više barova, butik, frizer, prodavnice, pozorište, diskoteka, lekarske usluge (uz doplatu). Suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu su besplatni na plaži i pored bazena. Za decu postoji dečiji bazen, dečije igralište, miniklub (za decu starosti od 4 do 12 godina), minidisko, čuvanje dece (uz doplatu uz predhodnu najavu). Od sportskih aktivnosti je dostupno korišćenje prostora za fitness i aerobik (bez doplate), rekreativno ronjenje (bez doplate), jedrenje (bez doplate), košarka, tenis, odbojka, dnevna animacija, večernja zanimacija, spa deo (uz doplatu: masaže, hamam, wellness deo i salon lepote).

Sobe: superior sobe su veličine oko 32m² sa kupatilom (Tuš WC i fen za sušenje kose), telefon, radio, TV, bežični internet i sef (samo uz doplatu), klima uredjaj, plafonski ventilator, minibar (u ceni, dopuna jednom dnevno), balkon ili terasa.

Usluga: all inclusive (doručak, ručak, večera) “švedski sto” – samoposluženje, kafa i kolači / peciva uveče, užine, izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića, ulaz u diskoteku i pića u diskoteci (besplatna su ona kokja se nalaze na listi all inclusive)

Link https://goo.gl/Y5LxGZ

 


Grand Palladium Punta Cana Resort & Spa 5*

Položaj: hotel se nalazi na samoj plaži, na oko 20 km od aerodroma Punta Cana i na oko 1km udaljenosti od mesta Playa Bavaro.

Sastav hotela: nalazi se usred tropskog vrta u istom posedu sa resortom Grand Palladium Bávaro, poseduje recepciju, prijemni deo, bežični internet (besplatno korišćenje), 8 restorana, 22 bara, šoping deo, 6 bazena. Ležaljke, suncobrani i prostirke su besplatni pored bazena i na plaži. Spa deo (uz doplatu: masaže, hamam, wellness deo i salon lepote).

Sobe: deluxe sobe su veličine oko 34m² sa kupatilom (Tuš WC i fen za sušenje kose), bežični internet (u ceni), telefon, radio, TV, sef (u ceni), klima uredjaj, plafonski ventilator, aparat za pripremu kafe, minibar (u ceni), balkon ili terasa.

Usluga: all inclusive (doručak, ručak, večera) “švedski sto” – samoposluženje i a la cart u svim restoranima unutar hotelskog kompleksa Grand Palladium, užine, izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića u svim barovima.

Link https://goo.gl/sY9imt

 


Bavaro Princess All Suites Resort 5*

 

Položaj: hotel se nalazi na samoj plaži Playa Arena Blanca, na oko 30 minuta vožnje od aerodroma Punta Cana.

Sastav hotela: prijemni deo, recepcija, bežični internet (u ceni kod lobi dela), 9 restorana, 10 barova, butik, kasino, frizer, prodavnice, 3 bazena (od kojih je jedan dečiji), shuttle prevoz unutar hotelskog poseda. Ležaljke, suncobrani i prostirke su besplatni pored bazena i na plaži. Sportski sadržaj: u ceni je aerobik, košarka, odbojka, fitness deo, kajak, tenis. Spa deo (uz doplatu: wellness deo i salon lepote). Od zabavnog dela poseduje dnevnu animaciju i večernje programe zabave. Za decu su na raspolaganju miniklub (deca starosti od 4 do 12 godina), minidisko, igraonica, čuvanje dece (uz naknadu i predhodnu rezervaciju na licu mesta).

Sobe: junior suite sobe (dnevni deo zajedno sa delom za spavanje) su veličine oko 40m² sa kupatilom (Tuš WC i fen za sušenje kose), bežični internet (u ceni), telefon, radio, SAT TV, DVD uredjaj, sef (u ceni), klima uredjaj, plafonski ventilator, aparat za pripremu kafe, minibar (u ceni, jednom dnevno se dopunjuje), balkon ili terasa.

Usluga: all inclusive (doručak, ručak, večera) “švedski sto” – samoposluženje, užine, izbor lokalnih alkoholnih i bezalkoholnih pića, ulaz u diskoteku i piće u diskoteci (u ceni su ulaznica i dva pića po večeri su besplatna).

Link http://www.princessbavaroresort.com/

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja uskladjeni sa YUTA standardom i licencom OTP 130/2010 izdata 05.02.2010. godine. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Pozovite nas