Berlin putovanje avionom

Berlin putovanje avionom 5 dana 4 noćenja

 

BERLIN – najveći i glavni grad Nemačke sa oko 3,5 miliona stanovnika. Pre Drugog svetskog rata imao je 4,3 miliona. Berlin je drugi najveći grad Evropske unije posle Londona. Od 1949. do 1990. bio je podeljen na Istočni Berlin i Zapadni Berlin. Smešten na rekama Špreji i Hafel na severoistoku Nemačke. Jedna je od 16 nemačkih država, i sa svih strana je okružen državom Brandenburg.

PROGRAM PUTOVANJA:

AVIONOM  5 dana 4 noćenja u hotelu

1. dan BEOGRAD – BERLIN
Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” 2h pre poletanja kod šaltera Plana Tours-a broj 705. Poletanje aviona u 18:05h (JU354). Dolazak u Berlin u 19:55. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje.
2.dan BERLIN
Doručak. Panoramski obilazak Berlina: East side galerija – BERLINSKI ZID sa umetničkim delima, OstBanhof (železnička stanica nekadašnjeg istočnog Berlina) sedište – naselje nekadašnjeg istočnog Berlina, Aleksandrov Trg sa Televizijskim tornjem, najstariji deo Berlina – četvrt sv.Nikole, Berlinska katedrala, ostrvo muzeja, prelepa ulica UNTER den Linden, Fridrihova ulica sa upoznavanjem nacističke Nemačke, Brandeburška kapija, nemački parlament – REICHSTAG, ulazimo u zapadni Berlin, glavna železnička stanica, zgrade nemačke vlade, Tiergarten, Postdamer Platz, Kunstforum – Berlinska filharmonija, nacionalna biblioteka, galerije modernih i starih majstora, Kudumm ulica (najlepša i najekskluzivnija u Berlinu), Čekpoint Čarli (nekadašnji najpoznatiji granični prelaz između istočnog i zapadnog Berlina), Leipziger Strasse, Gendarmenmarkt… Slobodno popodne. Noćenje.
3. dan BERLIN – POTSDAM – BERLIN
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativni poludnevni izlet u Potsdam, prestonice savezne države Brandenburg. Obilazak uz pratnju vodiča: Crkva Svetog Nikole, holandska četvrt, ruska četvrt Aleksandrovka, palata Sesilenhof, palata Sansusi – letnja rezidencija Frederiha II, most Glienika (mesto razmene špijuna tokom Drugog svetskog rata)… Povratak u Berlin. Slobodno popodne. Noćenje.
4. dan BERLIN – TROPICAL ISLAND – BERLIN
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativno odlazak na „Tropical island“ – najveći zatvoreni prostor (66.000 m2) sa tropskom klimom, plažama, veštačkim morem, kafeima. Povratak u Berlin. Noćenje.
5. dan BERLIN – BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodan dan za individualne aktivnosti . Transfer do aerodroma. Poletanje aviona u 20:40h (JU355). Sletanje na aerodrom „Nikola Tesla“ u 22:20h. Kraj programa


PROGRAM I CENOVNIK ZA NAREDNO PUTOVANJE U BERLIN  AVIONOM, U PRIPREMI!


Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intesa na dan plaćanja

POPUSTI I DOPLATE:
• Deca do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaji popust 20 € ;
• Treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi ima popust 10€ ;
• Doplata za 1/1 sobu 160 €.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
• Avio prevoz na relaciji Beograd – Berlin – Beograd (prevoznik Air Serbia);
• Transfer aerodrom – hotel – aerodrom;
• Smeštaj u hotelu sa 3* na bazi 4 noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto);
• Smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobama;
• Agencijske usluge
• Razgledanja i obilaske prema programu,
• Usluge lokalnih vodiča,

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
Aerodromske takse: 120 € (na dan objavljivanja programa – podložne promeni);
• Fakultativne programe;,
• međunarodno zdravstveno osiguranje

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA:
• Potsdam – 60€ – obuhvata: autobuski prevoz, usluge vodiča na srpskom jeziku;
• Tropical Island – 105€ – obuhvata: autobuski prevoz I ulaznicu za Tropsko ostrvo.

Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 20 putnika (po navedenim cenama). U slučaju manjeg broja prijavljenih, izleti bi mogli da se realizuju uz korigovanje cene. Prijavljivanje za izlete je prilikom prijavljivanja za putovanje, a plaćanje je u Berlinu.

SMEŠTAJ U NAVEDENOM HOTELU ILI SLIČNOM:
Holiday Inn Express Berlin Alexanderplatz 3*
Lokacija: Hotel je smešten u berlinskoj četvrti Mite, na 600 metara od Berlinskog televizijskog tornja. Trg Aleksanderplac udaljen je 700 metara od objekta. Istorijska četvrt Svetog Nikole (Nikolajfirtel) nalazi se na 5 minuta hoda od objekta, a Muzejsko ostrvo, koje je pod zaštitom Uneska, na 10 minuta hoda. Stanica metroa Klosterštrase (Klosterstraße) udaljena je svega nekoliko koraka. Hotel se nalazi na liniji podzemne železnice U2 i nudi direktnu vezu sa četvrti Prenclauer Berg, kao i trgom Aleksanderplac, Postdamskim trgom (Postdamer plac), Izložbenim centrom Berlina i Olimpijskim stadionom.
Sadržaj: recepcija, restoran, bar, WiFi (uz doplatu).
Smeštaj: Sobe su dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, kupatilom sa fenom za kosu, SAT TV-om, sefom, WiFi-om (uz doplatu).
Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak je po principu samoposluživanja – kontinentalni švedski sto)
Više informacija o hotelu https://www.ihg.com/holidayinnexpress/hotels/us/en/berlin/berax/hoteldetail

Minimum za realizaciju putovanja je 20 putnika.

NAPOMENA
Agencija ne snosi odgovornost za nedobijanje vize i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Preporučuje se putnicima, državljanima Srbije, da se informišu o uslovima ulaska u zemlje u koju putuju (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…). Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja, licenca OTP 506/2010 od 04.03.2010.

Cenovnik br. 1 od 14.01.2019

NAČIN PLAĆANJA:

Minimum 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja

Potvrda o garanciji putovanja:
Organizator poseduje garanciju putovanja u visini od 300.000 evra za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene Opštim uslovima putovanja i programom putovanja, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0047 / 2018 od 25.01.2018. godine, polisa broj 300060664 od 28.12.2017. godine. Akcionarskog društva za osiguranje DDOR Novi Sad. Aktivira se kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU YUTA, Ulica Kondina br. 14, Beograd, +381.11/3228.686, +381.11/3228.687, prijavom na adresu ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs.

Berlin putovanje avionom

Call Now ButtonPozovite nas