Albatros Citadel Resort 5* | Egipat Letovanje

Albatros Citadel Resort 5* | Egipat Letovanje

CENOVNIK – (kliknite ovde za cenovnik u .pdf formatu)!
Pogledajte recenzije hotela na TRIPADVISOR-u

Nalazi se u mestu Sahl Hasheesh na svojoj plaži, oko 20km od aerodroma i oko 25km od centra Hurgade.


Hotel se nalazi u komuni Sahl Hasheesh, na svojoj plaži. Poseduje 514 soba od kojih sve imaju pogled na more. U okviru hotela postoji marina. Gosti u ovom hotelu mogu iskusiti aktivan odmor uživajući u sportovima na vodi, izletima brodom, i prepustiti se plaži dugoj 1.6km koja ima 3 lagune.


Hotel poseduje privatnu, delom peščanu delom šljunkovitu, plažu dugačku 1.6km. Plaža ima koralni greben, pogodan za ljubitelje podvodnog sveta. Na plaži se ležaljke, peškiri i suncobrani ne plaćaju, i obavezno je korišćenje obuće za kupanje.


Kompleks ima 514 smeštajnih jedinica. Sve sobe poseduju sofu, TV sa satelitskim kanalima, klima uređaj, kupatilo sa tuš kabinom, mini bar, sef, fen za kosu, telefon, set za čaj i kafu, kablovski internet, balkon/terasu.

Standardne sobe su veličine od 57-64m²,

Plaća se: room service, telefon.


Usluga je ultra all inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima).

Glavni restoran The Citadel gde se služi doručak, ručak, večera, kasna večera. Gostima su takođe na raspolaganju a la carte restorani (italijanski, brazilski, riblji, tajlandski) u kojima mogu da koriste ručak/večeru uz obaveznu rezervaciju. Tu su i lobby bar, bar pored bazena, fun bar (zabava i diskoteka) i beach bar. Sladoled za decu  je uključen u cenu i služi se od 15 do 17h. Mini bar se svakodnevno dopunjuje vodom a jednom nedeljno sokovima. U sklopu usluge su sladoledi i sendviči u određeno doba dana, užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, kafa, čaj.

U svim restoranima je obavezan dress code.

Dodatno se plaćaju: sveže ceđeni sokovi, uvozna i flaširana alkoholna i bezalkoholna pića.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).


Gostima su na raspolaganju 3 bazena za odrasle (2 se greju tokom zimske sezone), 1 dečiji bazen, 3 lagune, 6 jacuzzi-ja na otvorenom, fitness centar, amfiteatar, game room, dnevne animacije, šah na plaži, odbojka na plaži, boćanje, vaterpolo. Za decu su tu Kids club i 2 igrališta za decu na plaži.

Plaća se: doktor, kozmetički salon, prodavnice, internet cafe, spa centar, bilijar, sportovi na vodi, klub za ronioce, Wi – fi ruteri su dostupini za iznajmljivanje, servis pranja veša, čuvanje dece, ronjenje.


Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.


Albatros Citadel Resort 5* | Egipat Letovanje

EGIPAT HOTELI CELOKUPNA PONUDA

Usled proglašenja vanrednog stanja na teritoriji Republike Srbije, turistička agencija Salvador Travel donosi

Odluku o vanrednim uslovima poslovanja, koji uključuju:

– zatvaranje šaltera do prestanka vanrednog stanja

– dežurno radno vreme, radnim danima 12:00-17:00

Dežurni telefon: 062/1874322, dežurni mail: info@salvadortravel.rs

U nadi da će donete mere pomoći suzbijanju pandemije u Srbiji, apelujemo na sve sugradjane da maksimalno ograniče kretanje, ne dolaze u agenciju i da sav kontakt vrše putem dežurnog telefona ili e-maila. Hvala svima na razumevanju u nadi da se što pre vratimo normalnom životu!


VAŽNO OBAVEŠTENJE O OTKAZANIM PUTOVANJIMA!!!!!

Sva turistička putovanja ugovorena sa realizacijom do 15.05.2020.g, odnosno do okončanja vanrednog stanja otkazuju se. Putnike koji su zaključili ugovore o putovanju sa realizacijom do 15.05.2020. godine pozivamo da nas kontaktiraju na e-mail info@salvadortravel.rs ili na telefon dežurni telefon 0621874322 kako bi sproveli dalju proceduru. Putnicima će biti ponuđeni sporazumni raskidi ugovora o putovanju uz obavezu organizatora putovanja da pruži uslugu u vrednosti uplaćenog putovanja u periodu do godinu dana od dana planiranog putovanja.


VAŽNO OBAVEŠTENJE O REZERVACIJI NOVIH PUTOVANJA!!!!!

Sva putovanja za sezonu leto/jesen 2020 nakon prestanka vandrednog stanja a počev od 16.05.2020 su u redovnoj prodaji. Ukoliko želite da bukirate neko od putovanja molimo Vas da nas kontaktirate mail-om na info@salvadortravel.rs ili telefonom na 0621874322 kako bi izvršili predrezervaciju dok uplate rezervacije za sada idu uplatom direktno na račun agencije, do otvaranja poslovnice za rad sa strankama. ISKORISTITE DODATNE POPUSTE ZA PUTOVANJA ŠIROM SVETA SA REALIZACIJOM DO KRAJA GODINE, NAJPOVOLJNIJI ARANŽMANI ZA EGIPAT (Šarm El Šeik i Hurgada sa ekskluzivnim hotelima i najpovoljnijim cenama na tržištu), SNIŽENE CENE KRSTARENJA ZA CEO SVET, GRČKA SEZONA 2020!


YUTA OBAVEŠTENJE

Nacionalna asocijacija turističkih agencija YUTA želi da informiše putnike:

 

– Preporuka je da se ne otkazuju turistički aranžmani čija je realizacija planirana za period posle 15.05.2020. god

– Novčana sredstva koja su putnici uplatili turističkim agenijama za putovanja planirana u periodu posle 15.05.2020 god. su sigurna i  nadamo  se da će biti iskorišćena za realizaciju planiranih putovanja

– U ovom trenutku nije moguće predvideti uslove eventualnog otkaza ugovora o putovanju, obzirom na vanredne okolnosti

– Apelujemo na putnike da imaju razumevanja i da ćemo pratiti  razvoj situacije kao i  da ćemo se truditi da nađemo najbolji način u datim okolnostima da zaštitimo  interese i prava putnika ali i opstanak turističkih agencija

– Molimo Vas da budete u kontaktu sa Vašom turističkom agencijom od koje ćete dobiti sve neophodne informacije

 

YUTA INFO

NACIONALNA ASOCIJACIJA TURISTIČKIH AGENCIJA SRBIJE

Kondina 14, Beograd, Srbija

www.yuta.rsyuta@yuta.rs

Dežurni telefon Salvador Travel: 0621874322

Dežurni mail Salvador Travel: info@salvadortravel.rs